RECENZE- Odličovací mléko WELEDA

15. dubna 2017 v 22:05 | Kerr |  KOSMETIKA
Mojí problématickou pleť rozhodně nemusím rozebírat víc než jen takto na úvod, protože se o ní zmiňuji opravdu často. Není to nic příjemného a věřte mi, že závidím každému z vás, kdo máte pleť bezproblémovou nebo se vám třeba jen udělá malý pupínek. Moje věčně začervenalé tváře, černé tečky a pupínky na čele není nic, co by si holka přála. I proto vyhledávám takovou kosmetiku, která mi padne a nezhorší můj stav pleti a Weleda je jedna z mála značek, u které jsem si dokázala vybrat a i proto jsme se domluvily na spolupráci. Bylo mi posláno několik produktů, všechny z mandlové řady čistící kosmetiky a k tomu sprchový gel s vůní granátového jablka (což mi tak vůbec nevoní, ale mamina je z něj nadšená)

Dostala jsem takovýto balíček, ze kterého jsem okamžitě začala používat právě mléko. Používám ho každý den na odlíčení veškerého makeupu, což zvládá dobře- odstraní tužku na obočí, stíny, řasenku a rtěnku a rty potom nejsou tak vysušené, jako to bývá u jiných přípravků.

I tak mi ale přijde, že produkt neodstraní makeup úplně. Vždy musím použít několik tamponků, abych docílila čisté pleti (a ne, není to vrstvou mého makeupu) a to několik posledních pak míchám mléko s kapkou vody, ale i tak mám pocit, že pleť není vyčistěná tak, jak by měla.

Mléko je příjemné, odlíčí a hlavně po něm nemám žádnou vyrážku, nepodráždí pleť a to je u mě podstatné. Ačkoliv s ním nejsem na 100% spokojená, jsem velmi ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet ho a můžu říct, že je pro mě mléko příjemnější než přípravky olejovitého typu. Celá tato mandlová řada je uzpůsobená pro citlivou pleť, což rozhodně můžu jen potvrdit. Žádné problémy s přípravky jsem neměla a momentálně ani nemám.

Produkt bych na závěr zhodnotila 4/5

 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Svačinka Svačinka | E-mail | Web | 15. dubna 2017 v 23:02 | Reagovat

Kerr, svkělá recenze!

Jo a ÚŽASNÝ layout!
Značku Weleda znám jen od slyšení, ale hodlám ji taky vyzkoušet :-).
Co se týče toho mléka... mléko samotné ti nevyčistí plěť dokonale. Pokud můžu malou radu za mě, tak používej toto, kup si ještě nějaký hloubkový dočišťovač a vše završ pleťovým tonikem.
Však neboj, až přijedeš na tu autogramiádu, tak nalítnem do... no, však víš a uděláme ''menší'' nákup :-D.
Těším se na další článek.
Líbám,

Sváča

2 Hanyuu Hanyuu | Web | 16. dubna 2017 v 7:53 | Reagovat

Je fajn snažit se dopomoct pleti kvalitní kosmetikou, ale uvědom si, že až tak velký problém s pupínky není v pleti, ale ve stavu organismu. Akné už je jenom odraz toho všeho.
Prostě máš zaneřáděný tělo. S takovou můžeš krémy používat klidně do nekonečna, ale problém se bude pořád vracet.
Mimochodem, výskyt pupínků na čele (jestli se ti nikde jinde nedělají) může mít i původ ve stresu.

Nemyslím to nijak zle, jen mi přijde, že by bylo dobrý o tom fakt popřemýšlet.

3 Eliss Eliss | Web | 16. dubna 2017 v 9:55 | Reagovat

Je dobře, že ti výrobek tak pasuje :-)

4 Kerr Kerr | Web | 16. dubna 2017 v 16:34 | Reagovat

A jak jsi prosimtě přišla na to, že nepřemýšlím o svém zdravotním stavu? Nebo mám do článku o recenzi produktu napsat "Mám problémy s játrama, nepřijímají živiny tak jak by měla, takže mi to moc nepomáhá ale produkt odličuje skvělé" nebo jak?:D co má moje připomínka k tomu, že nedokáže odlíčit makeup dokonale společného s mojí pletí? Špatně si to neberu, jen si nejsem jistá v co se tady básník snaží říct :)

5 Butty♥ Butty♥ | Web | 17. dubna 2017 v 13:03 | Reagovat

Ahoj, nejprve ti musím moc pochválit blog! Přesně co jsem hledala ♥
A jinak já mám taky dost problematickou pleť. Jednou je suchá pak zase mastná, pak je to samý pupínek...no hrůza! Já používám od DERMACOLU pletovou vodu každý den 2x. Psala jsme o tom i článek, to jen kdyby tě to zajímalo :-))
Tento přípravek i značku vidím poprvé a začíná se mi docela i zamlouvat. :-)

6 Hanyuu Hanyuu | Web | 17. dubna 2017 v 16:03 | Reagovat

[4]: Vždyť ty hned na začátku článku fňukáš, jak máš problematickou pleť. Jako promiň, ale automaticky z toho vyplývá, že si od problematické pleti snažíš pomoct kosmetikou. Jen jsem chtěla podotknout to, že to ne vždycky musí být definitivní řešení. A pokud sis všimla, psala jsem to normálně, nemusíš hned vyletět jak husa.

7 Kerr Kerr | Web | 17. dubna 2017 v 16:21 | Reagovat
8 Daisy Daisy | Web | 17. dubna 2017 v 22:54 | Reagovat

Super, netestováno na zvířatech :).

9 Svačinka Svačinka | E-mail | Web | 20. dubna 2017 v 21:04 | Reagovat

[6]: Hm... jak můžeš z textu s POUZE jedním emotikonem poznat, že ''vyletěla jako husa''?
Zvlášť, když Kerr napsala ''Špatně si to neberu,...''.
A ještě druhá otázka: Připadá ti popis někoho problematické pleti jako ''fňukání''?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.